نهال هلو انجیری تو سرخ یکی از ارقام هلو میباشد که کیفیت آن از سایر ارقام بیشتر بوده است هلو انجیری انجیری تو سرخ به دلیل رخی درون میوه،داشتن اندازه ای درشت، کیفیتی بالا و شیرینی مطلوب، در مقایسه به دیگر هلو های انجیری قیمت بیشتری دارد. البته میزان کشت آن را نیز نباید بی تاثیر دانست که معمولا کمتر از دیگر گونه ها می باشند. نهال این نوع هلو در نهالستان وین نهال کشت و تولید میشود .نهال هلو انجیری و سرخ پیوند زیادی دارد و در سرمای 20 درجه مقاوم میباشد نیاز سرمایی 500-800 ساعت تا 7 درجه سانتی گراد میباشد . میوه این نوع نهال در اوایل تابستان میرسد . استارتر مورد نیاز 1 کیلو جهت هر نهال میباشد .
خصوصیات هلو
هُلو (به دری: شفتالو) میوه آبدار درخت هلو (نام علمی: Prunus Persica در لاتین به معنی آلوی ایرانی) و دارای هستهٔ سخت، گوشت زرد، یا نسبتاً سفید و پوستی مخملی است. بر اساس چسبیدن گوشت به هسته، این میوه به دو دسته هستهجدا و هستهچسب تقسیم میشود. یکی از میوههایی که تا حد زیادی با هلو ارتباط دارد شلیل است. ارتباط شلیلها با هلو تا حدی است که در واقع گاهی اوقات محصولات هلو حاوی تعداد کمی شلیل است و برعکس. شلیل در واقع نوعی هلو با ژن مغلوب است که میوههای بدون کرک تولید میکند.
گزارش آمار جهانی نشان دهنده این امر است که هلو پرطرفدارترین میوه در کل جهان از نظر طعم و مزه است. درخت هلو سه نوع شاخه ساده، مرکب و کاذب تولید میکند. شاخههای ساده فقط جوانه رویشی تولید میکنند. شاخه مرکب، جوانه رویش و زایشی و شاخه کاذب در طول شاخه جوانه زایش و در نوکم جوانه رویشی تولید میکند که در هنگام هرس نوک شاخه کاذب حذف میشود. جوانه گل هلو ساده است و در جانب شاخههای یک ساله تشکیل میشود.)
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.